Jan Kenneth Hansen
07 Jan
07Jan

Det er faktisk svært enkelt å opprette en egen nettside uten å kunne koding. Dette skyldes at det finnes en rekke nettsidebyggere som gjør det mulig for deg å lage en profesjonell og funksjonell nettside uten å trenge noen form for tekniske ferdigheter. Vi har testet 10 forskjellige nettsidebyggere, og har rangert dem fra enklest til vanskeligst å lære seg.

Her er 10 forskjellige nettsidebyggere du kan prøve

1. Site123 - Site123 er en nettsidebygger som tar deg gjennom en uanstrengt trinn-for-trinn-prosess for å skape din egen nettside. Med et mangfold av designmaler og tilpasningsverktøy, gir tjenesten deg friheten til å skape en unik online tilstedeværelse. 

Du kan lære mer om Site123 på nettsiden deres: https://www.site123.com/

2. Strikingly - Strikingly er ideell for de som ønsker å skape en enkel, men profesjonell nettside. Med varierte designmaler og tilpasningsverktøy tilbyr tjenesten også integrasjon med plattformer som Google Analytics og Mailchimp for ytterligere funksjonalitet. 

Du kan lære mer om Strikingly på nettsiden deres: https://www.strikingly.com/

3. Wix - Wix er en populær nettsidebygger, gir deg muligheten til å lage profesjonelle nettsider gjennom en enkel trinn-for-trinn-prosess. Med et bredt utvalg av designmaler og tilpasningsverktøy, gir Wix deg kontroll over din online tilstedeværelse. 

Du kan lære mer om Wix på nettsiden deres: https://www.wix.com/

4. Weebly - Weebly, en brukervennlig nettsidebygger, gir deg muligheten til å skape profesjonelle nettsider uten behov for tekniske ferdigheter. Med et omfattende utvalg av designmaler og tilpasningsverktøy, er Weebly en ideell plattform for alle. 

Du kan lære mer om Weebly på nettsiden deres: https://www.weebly.com/

5. SquareSpace - SquareSpace gir deg muligheten til å skape en profesjonell nettside med moderne og stilrent design. Med varierte designmaler og tilpasningsverktøy, kan du skreddersy din nettside etter dine behov og integrere med ulike plattformer. 

Du kan lære mer om SquareSpace på nettsiden deres: https://www.squarespace.com/

6. GoDaddy - GoDaddy tilbyr en rask og enkel måte å lage profesjonelle nettsider på. Med et bredt utvalg av designmaler og tilpasningsverktøy gir tjenesten deg også muligheten til å integrere med andre plattformer for ekstra funksjonalitet. 

Du kan lære mer om GoDaddy på nettsiden deres: https://www.godaddy.com/websites/website-builder

7. WordPress - WordPress gir deg muligheten til å lage en profesjonell nettside med et omfattende utvalg av designmaler og verktøy. Med muligheten til å integrere med ulike plattformer, gir WordPress deg friheten til å forme din egen online tilstedeværelse.  

Du kan lære mer om WordPress på nettsiden deres: https://wordpress.com/ 

8. Shopify - Shopify er spesielt populær blant de som ønsker å starte en nettbutikk. Med verktøy for produktadministrasjon, ordrehåndtering og betalingsløsninger, gir Shopify deg muligheten til å skape din egen e-handelsplattform. 

Du kan lære mer om Shopify på nettsiden deres: https://www.shopify.com/

9. Joomla - Joomla gir deg muligheten til å lage en profesjonell nettside ved hjelp av et variert utvalg av designmaler og verktøy. Med integrasjonsmuligheter for andre plattformer, gir Joomla deg fleksibilitet i nettsidebygging. 

Du kan lære mer om Joomla på nettsiden deres: https://www.joomla.org/

10. Drupal - Drupal gir deg muligheten til å lage profesjonelle nettsider med avanserte designmaler og verktøy. Med integrasjonsoptimale funksjoner, gir Drupal deg kontroll over din online tilstedeværelse. 

Du kan lære mer om Drupal på nettsiden deres: https://www.drupal.org/

Hvilke nettsidebyggere anbefales å starte med?

En av de mest populære nettsidebyggerne er for nybegynnere er Site123. Denne nettsidebyggeren gir deg muligheten til å lage en nettside ved hjelp av en enkel trinn-for-trinn-prosess. Tjenesten tilbyr et bredt utvalg av maler og designalternativer, samt en rekke verktøy for å tilpasse nettsiden din slik du ønsker.

Strikingly er en annen populær nettsidebygger. Tjenesten er spesielt godt egnet for personer som ønsker å lage en enkel, men profesjonell nettside. Strikingly tilbyr en rekke designmaler og -verktøy, samt muligheten til å integrere med andre plattformer som Google Analytics og Mailchimp.

Shopify er en nettsidebygger som er spesielt populær blant de som ønsker å lage en nettbutikk. Tjenesten tilbyr en rekke verktøy for å sette opp en nettbutikk, inkludert muligheten til å legge til produkter, håndtere ordre og få betalt. 

Shopify gir også muligheten til å tilpasse nettbutikken din med ulike temaer og designmaler.

Det er mange andre nettsidebyggere å velge mellom, men Site123, Strikingly og Shopify er noen av de mest populære og pålitelige tjenestene. Hvis du ønsker å opprette en egen nettside uten å kunne koding, kan det være verdt å vurdere å bruke en av disse nettsidebyggerne.

Annonsørinnhold: Enkelte nettsidebyggere samarbeider med Nettmagasinet, blant annet Site123, Strikingly og Shopify. Årsaken til at vi har valgt å samarbeide med disse aktørene, er at di har brukt dem selv til å utvikle nettsider. Blant annet Nettmagasinet er utviklet med Site123. 

Klikker du på lenkene til enten Strikingly, Site123 eller Shopify og åpner en konto, får Nettmagasinet en provisjon dersom du betaler for et abonnement. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.