09 Jan
09Jan

Wise er en tjeneste som gir deg muligheten til å spare penger når du reiser i utlandet. Tjenesten tilbyr en valutakonto hvor du kan veksle mellom forskjellige valuta, noe som gir deg muligheten til å unngå høye gebyrer for valutaveksling på flyplassen eller i banken.

Les en sammenligning av priser med Wise og norske banker her

I tillegg til valutakontoen, får du også et eget debetkort når du registrerer deg for Wise. Debetkortet gjør det enkelt for deg å betale for varer og tjenester i lokal valuta når du reiser i utlandet. 

Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å veksle penger eller betale høye gebyrer for valutaveksling. En annen fordel med Wise er at tjenesten tilbyr konkurransedyktige valutakurser. 

Du kan altså veksle valuta til en lavere pris enn hva du ville måttet betale hos en bank eller på en flyplass. Dette gir deg muligheten til å spare penger på valutavekslingen når du reiser i utlandet.

Alt i alt kan Wise være en god tjeneste å bruke når du reiser i utlandet. Valutakontoen og debetkortet gir deg muligheten til å spare penger på valutavekslingen, mens konkurransedyktige valutakurser gir deg muligheten til å få mer valuta for pengene dine. 

Så hvis du ønsker å spare penger når du reiser i utlandet, kan det være verdt å vurdere å bruke Wise.

Faste lave gebyrer og ingen skjulte kostnader

Det er også verdt å nevne at Wise tilbyr lave avgifter for valutaveksling og betaling med debetkortet. Mange andre tjenester for valutaveksling og betaling i utlandet kan ha høye avgifter, noe som kan føre til at du ender opp med å betale mer enn nødvendig. 

Med Wise kan du unngå høye avgifter og spare penger på valutavekslingen og betalingen i utlandet.

En annen fordel med Wise er at tjenesten har en god kundestøtte. Hvis du har spørsmål eller problemer mens du reiser i utlandet, kan du enkelt kontakte Wise og få hjelp. 

Dette gir deg en ekstra trygghet når du reiser, og gjør det enklere for deg å løse eventuelle problemer som måtte oppstå. 

Alt i alt er Wise en pålitelig og nyttig tjeneste å bruke når du reiser i utlandet. Valutakontoen, debetkortet og konkurransedyktige valutakurser gir deg muligheten til å spare penger på valutavekslingen, mens lave avgifter og god kundestøtte gir deg ekstra trygghet og hjelp når du reiser. 

Hvis du ønsker å spare penger og ha en enklere reiseopplevelse i utlandet, kan det være verdt å vurdere å bruke Wise.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.