Om Nettmagasinet image
Oppdag alt du kan gjøre på nett! Denne nettsiden fokuserer på å gi deg inspirasjon og lyst til å utforske nettet mer. Enten du er ute etter en ny jobb, kjærlighet eller kanskje til og med starte din egen bedrift, har vi masse inspirasjonsartikler som dreier seg om akkurat dette.

Men det er hundrevis av artikler å lete gjennom - derfor har vi gjort det enkelt for deg å søke etter tema du er interessert i øverst på nettsiden. Bare klikke på søkeikonet så finner du helt sikkert spennende artikler å lese om økonomi, helse, dating, investering og mye mer.

Selvfølgelig kan du bruke Google eller Facebook for å søke etter tin du er interessert i, men hva som du ikke vet hva du er interessert i, og bare trenger litt inspirasjon? Det er derfor nettmagasinet er het for å gi deg spennende ting du kan utforske på trygge nettsider.

Hva skriver nettmagasinet om?

Stort sett alt som du kan gjøre, lese og utforske på nett som kan være interessant for mange mennesker. Det er ingen bestemt kategori på innholdet, og derfor vil også nettsiden appellere til et bredere publikum. I seksjonen for kategorier kan du velge hva slags type artikler du vil helst lese om. Enten du er mest interessert i skattetips, handel, virksomhet på nett, eller sikkerhet mens du surfer, kan du finne interessante artikler innenfor 6 forskjellige kategorier.

Har du en spennende nettside du vil skrive om?

Vi er åpen for forslag fra våre lesere om nettsider som kan være interessant å skrive om. Men vi er ikke interessert i vokseunderholdning.