Her har vi samlet informasjon om de mest populære bankene i Norge å søke forbrukslån til, slik at du kan enkelt sammenligne renter og gebyrer. Alle 18 banker kan du søke om forbrukslån til gjennom Axo Finans, slik at det blir enklere for deg å sende inn en søknad. Selv om enkelte banker ser rimeligere ut i denne listen, er det alltid bedre å sende en søknad til flere banker samtidig. Årsaken er at bankene vil konkurrere noe mer på rentebetingelsene når de vet at søknaden kommer gjennom Axo Finans.

Les mer  

Norske byråer kan ta mer enn 100 000 kroner for en enkel hjemmeside for din bedrift. I tillegg koster det 1000 til 3000 kroner for drift per måned. Ønsker du profesjonell fotografering av ansatte og bygningen, kan dette komme opp i 20 til 50 000 kroner. Her er noen tiltak du kan gjøre for å fortsatt skape en engasjerende nettside som konverterer, og i tillegg spare opptil 100 000 kroner på. Dette krever selvfølgelig at dere gjør noe av arbeidet innomhus for å spare mest mulig.

Les mer  

Mange tror at den eneste måten de kan selge varer på nettet er å opprette en nettbutikk, men dette er helt feil. En av de enkleste metodene er å opprette en blogg med affiliate avtaler for å selge produkter og tjenester. I denne artikkelen skal vi utforske hvor du skal finne varer og tjenester som du kan selge på bloggen din, og fordelene med denne løsningen fremfor å åpne en nettbutikk.

Les mer  

Ifølge E24 forsvinner 1 av 10 nettbutikker i løpet av 10 år, som er basert på deprimerende statistikker fra SSB. I denne artikkelen skal vi gå gjennom trinn for trinn de vanligste strategiene for vellykkede nettbutikker i Norge og i utlandet for å hjelpe deg i gang.

Les mer  

En hjemmeside trenger ikke å ha en høy pris dersom du gjør mye av arbeidet selv. For 120 kroner i måneden kan du få profesjonelle hjemmesider dersom alt gjøres innomhus. Ønsker du derimot et byrå for å gjøre jobben, kan dette koste 20 000 kroner og oppover. Derimot trenger du ikke å bruke noe av tiden din selv på å utvikle hjemmesidene. Det du får igjen i arbeidstid til å gjøre andre ting er uvurderlig. Så hva skal du velge; å gjøre jobben selv, eller ansette noen for å gjøre jobben? Her skal vi utforske begge alternativene.

Les mer  

Skal du starte en nettbutikk uten lager, er det få løsninger som er mer tilrettelagt enn Shopify. Du kan enkelt tilknytte populære betalingsmetoder i Norge som Vipps, Klarna, og mange flere for å gjøre handelen enklere. I denne artikkelen skal vi gjennomgå alt du trenger å vite for å komme i gang, og velge en løsning som passer best for din nettbutikk.

Les mer  

Refinansiering betyr at du søker om bedre betingelser på ditt nåværende lån. Dette kan gjøres uten sikkerhet eller med pant i bolig veldig enkelt her med 3 enkle trinn.

Les mer  

Ønsker du å lære deg å skrive webinnhold, er TopContent definitivt en god plass å starte. Oppdragene betaler ikke så mye, mellom €0.01 til €0.02 per ord. Men erfaringene du får, og hjelpe og støtte underveis, er uvurderlig for å finne bedre betalte skrivejobber etter hvert.

Les mer  

Per dags dato er det over 8 000 utlyste stillinger på Upwork etter virtuelle assistenter, og antallet vokser hver eneste uke. Men hvordan søker du på disse jobbene, og hva skal til for å få en jobb som virtuell assistent? Her skal vi gå gjennom hva en arbeidsgivere vanligvis ser etter, og hva du bør kunne for å få slike jobber.

Les mer  

I dagens digitale landskap er det å bygge en sterk tilstedeværelse online viktigere enn noensinne. Digital markedsføring handler om å bruke digitale kanaler og strategier for å markedsføre og fremme merkevaren din. Denne artikkelen utforsker betydningen av digital markedsføring og hvordan det kan hjelpe deg med å bygge og styrke merkevaren din online.

Les mer  

Er du interessert i å vite om noen andre bruker dine personopplysninger på å ta opp lån eller bestille kredittkort i ditt navn? En kredittrapport kan gi deg informasjonen du ønsker å vite om dette. Du kan ta en kredittsjekk av deg selv her og få svar på få minutter.

Les mer  

Har du hatt forbrukslån i over 12 måneder, er det all grunn til å sjekke renten og få et nytt tilbud. Å være lat på dette kan koste deg dyrt i lengden. Her får du 5 enkle trinn til å sjekke rente på forbrukslånet ditt raskt og enkelt.

Les mer