21 Jun
21Jun

Som vi vet, lar Mid Journey oss bare generere noen få bilder gratis, og etter det må vi betale for det. Så etter at prøveperioden min var over, begav jeg meg ut på en lang reise for å finne gratis AI-kunstgeneratorer, og jeg har funnet noen fantastiske AI-kunstgeneratorer, hvor noen av dem er helt gratis og lar deg til og med tilpasse bildene dine veldig enkelt, og en av dem lar deg generere tusenvis av bilder per dag uten begrensninger.
La oss se på de tre beste og starter med:


Blue Willow


Blue Willow er nesten det samme som Mid Journey når det gjelder prosessen med å generere bilder. Først må du besøke nettsiden deres og deretter bli med i Discord-serveren.


I den Discord-serveren går du til Rookie-kanalen og bruker Imagine-kommandoen for å generere bilder. I motsetning til Mid Journey er Blue Willow helt gratis og lar deg generere ubegrensede bilder uten begrensninger. Blue Willow drives av donasjoner fra brukerne, så hvis du liker tjenesten deres, kan du donere til dem. Siden det er gratis, er kanalene deres veldig travle, men jeg tror Blue Willow jobber med dette problemet med travle kanaler gjennom nettsiden deres.


I nær fremtid kan vi kanskje generere bilder direkte via nettsiden deres. På nettsiden deres kan du også se tidligere genererte bilder. Gå til Blue Willow Discord her

Over til neste alternativ:


Night Cafe


På Night Cafe trenger du ikke å bli med i noen Discord-server. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto på nettsiden deres, og deretter kan du begynne å generere bilder. Jeg liker brukergrensesnittet til Night Cafe, som lar deg velge forskjellige algoritmer som Stable Dalle 2 og Artistic, og deretter lar det deg til og med velge forskjellige modeller.


Etter det trenger du bare å skrive inn din tekst i tekstprompten. Fra den avanserte promptredigereren kan du klikke på ønsket bildestil og prompten for den stilen vil automatisk bli lagt til i tekstprompten din. 

Dette er bra for nybegynnere som meg som ikke har så mye erfaring med tekst-til-bilde-prompter. Når du er ferdig, klikker du bare på ferdig-knappen, og hvis du vil gi referansebildet, kan du også laste det opp.


Men her kommer trikset: Night Cafe fungerer på et kreditsystem, så forskjellige antall bilder og stiler koster forskjellig antall kreditter, og du må tjene kreditter for å bruke dem. Det er en måte å tjene kreditter på ved å fullføre ulike oppgaver, og jeg tror de gir også daglige gratis kreditter.


Hvis du vil tjene flere kreditter, kan du også delta i deres utfordringer. Premiene er som følger: Førsteplassen får 250 kreditter, deretter andre plass får 150, deretter 50, og deretter topp 5 prosent får 20 kreditter, og så videre. Så utfordringene er en veldig god måte å tjene kreditter på, og hvis du fremdeles ikke har nok kreditter, kan du alltids kjøpe dem.

Gå til Night Cafe

Playground AI


Playground AI, her er noen bilder generert av Playground AI. De lar deg generere 1000 bilder per dag helt gratis, og grensesnittet deres på nettet er nesten det samme som Night Cafe, og deretter har du noen forskjellige modeller å velge mellom, inkludert deres egen Playground-modell.


men jeg fant ikke bare disse tre kunstgeneratorne. Her er noen flere, så hold ut til slutten for å få vite om et mystisk verktøy som er mer enn en kunstgenerator. Neste på listen er:

Lexica


De bruker sin egen modell, og du kan generere 100 bilder per måned. De har også en prompt for å ekskludere ting, og deretter Instant Art. Det har et godt nettbasert brukergrensesnitt, og du kan generere ubegrensede bilder.


Du får muligheten til å velge mellom flere modeller, inkludert Open Journey, som er en kopi av Mid Journey, og så får du også en prompt for å ekskludere ting, og til slutt Dalle 2, og jeg vet at dere kjenner til det, så det mystiske verktøyet er dette: DDM.


Det er mer enn en AI-kunstgenerator. Det lar deg søke etter bilder over hele Internett, bedre enn Google-søk, og det genererer også variasjoner av de bildene. Hvis du vil, kan du også redigere promptene for forskjellige resultater.

Gå til Lexica her

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.