Jan Kenneth Hansen
11 Jan
11Jan

Human Microbes i USA tilbyr deg å tjene penger på nett ved å selge din egen avføring, med en fortjeneste på 1,8 millioner kroner i året. Men er du innenfor deres målgruppe? Ifølge hjemmesidene din Human Microbes er det kun 0,1 % av verdens befolkning de er ute etter. 

Kriteriene for å selge din egen avføring

Det kan høres ut som en drøm for mange å kunne leve av sin egen avføring. Tenke deg å kunne stå opp om morgenen, drite i en pose og så være ferdig med dagen. Men dessverre er det ikke like enkelt som det. Du må være i topp fysisk form og være en av de 0,1 % av verdensbefolkningen som har den spesielle ingrediensen de er ute etter med spesielle sykdomsresistente mikrobiomer.

Alle i verden kan søke, så lenge du har tilgang til tørris. Vi skal forklare hvorfor senere. Men de som ikke har kvalifikasjonene nedenfor, kan heller lese en annen artikkel: 

  • Givere må ha eksepsjonell fysisk og mental helse. Ideelt sett unge toppidrettsutøvere.
  • Ideelt sett ville givere vært under 30 år. 
  • Givere kan være under 18 år forutsatt at de har signert samtykke fra foreldrene. Mange barn trenger FMT, og vi vil gjerne matche disse barna med unge givere. Vi har for øyeblikket ingen minimumsalder.
  • Donorer bør ha minimal antibiotikabruk.
  • En spesifikk Bristol-avføring.
  • Vi tar imot givere fra hvor som helst i verden der de har tilgang til tørris.

Høres dette ut som deg, kan fortsette med å en drittundersøkelse på nett for å bekrefte at du er en perfekt kandidat. 

Hensikten med å donere din avføring

Kronisk sykdom og generell dårlig helse har økt drastisk de siste tiårene til et punkt hvor det store flertallet av befolkningen nå er ekstremt usunn. Det går langt utover en enkelt generasjon å være litt overvektig på grunn av å spise for mye. 

Det er en eksponentielt forverrende krise med hver generasjon, i stor grad på grunn av tapet av våre verts-innfødte mikrober som går i arv generasjonsvis [1-5].
Dette fører ikke bare til store mengder lidelse og død for både voksne og barn, men det har også drastiske samfunnsskader når de aller fleste mennesker er dårlig fungerende.

Gjenoppretting av tarmmikrobiomet via FMT (fekal mikrobiotatransplantasjon)Nyere mikrobiomforskningsfunn har gitt håp om å løse disse store problemene [6-8]. Men for å gjøre det, trenger de å finne 0,1 % av menneskene som fortsatt er friske nok til å kvalifisere seg som avføringsgivere av høy kvalitet, registrerer seg og begynner å donere avføringen.

La denne overivrige damen på Youtube forklare dette enklere for deg: 

Hvordan du kommer i gang med å selge avføringen din

Som det forklares på nettsidene, er det en ganske enkelt prosedyre. Du som er donor trenger ikke å betale noe for å sende inn dine avføringsprøver. Det eneste du må ha er tilgang til tørris. Du må finne ut av hvor mye dette koster, og tillegg frakten til et av deres laboratorier som skal utføre avføringstransplantater. 

Men det første du må gjøre er å bestå prøven på nettet, og fullføre en videosamtale med en lege som skal forklare prosessen nærmere for deg dersom du kvalifiserer deg til programmet. 

Dette kan være en lengre prosess, men en inntekt på 1,8 millioner kroner i året frister nok mange. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.