19 Dec
19Dec

Er du interessert i å vite om noen andre bruker dine personopplysninger på å ta opp lån eller bestille kredittkort i ditt navn? En kredittrapport kan gi deg informasjonen du ønsker å vite om dette. Du kan ta en kredittsjekk av deg selv her og få svar på få minutter. 

Dette er en helt gratis kredittsjekk for privatpersoner som ønsker å få opp alle opplysninger om sin privatøkonomi. Du ser rett og slett det samme som bankene gjør. Her er noen gode årsaker til at d bør ta en kredittsjekk.

Du kan forhandle bedre renter på dine lån

Har du forbrukslån eller kredittkort du betaler høy rente på, kan en kredittsjekk hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hvor mye du skal betale i rente på lånene dine. Dette får du også på boliglån og billån i tillegg, men her er ikke variasjonen så stor på rentenivået. Forbrukslån kan variere fra 9 til over 20 % i Norge, og derfor kan det være mye å spare på å innhente kredittopplysninger om seg selv. 

Årsaken er at det er helt gratis for privatpersoner å ta en kredittsjekk. Mens banker og finansinstitusjonen er nødt til å betale for en kredittsjekk av deg. 

Finn feil i din kredittscore

Det kan være flere feil som nordmenn finner i en kredittvurdering. Dette gjelder blant annet kredittkort som du ikke bruker lengre, eller lån som du kanskje har refinansiert til andre banker, eller betalt ned allerede. En rapport kan gi deg en komplett oversikt over alt som står registrert på ditt navn, og gjør det enklere for deg å finne feil som trekker ned din kredittscore. 

Som nevnt i begynnelsen av artikkelen, kan du også oppdage lån, kredittkort eller betalingsanmerkninger som du ikke vedkjenner deg. Mange opplever at tidligere samboer eller kjæreste har brukt informasjonen sin til å kjøpe tjenester og varer i sitt navn. 

Få kontinuerlig oppfølgning

Ønsker du hjelp til å forbedre økonomien din og nedbetale gjeld raskere? Kredittsjekk deg selv og få en komplett oversikt over det du trenger å forbedre. Det er straks mye enklere å sette seg mål når du har en klar oversikt over hvor mye du skylder banker eller kreditorer for å bli kvitt gjeld eller betalingsanmerkninger. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.