02 Jan
02Jan

En hjemmeside trenger ikke å ha en høy pris dersom du gjør mye av arbeidet selv. For 120 kroner i måneden kan du få profesjonelle hjemmesider dersom alt gjøres innomhus. Ønsker du derimot et byrå for å gjøre jobben, kan dette koste 20 000 kroner og oppover. 

Derimot trenger du ikke å bruke noe av tiden din selv på å utvikle hjemmesidene. Det du får igjen i arbeidstid til å gjøre andre ting er uvurderlig. Så hva skal du velge; å gjøre jobben selv, eller ansette noen for å gjøre jobben? Her skal vi utforske begge alternativene.

Å utvikle dine egne hjemmesider til din bedrift kan spare deg for mye penger

Velger du riktig system som er enkelt å oppdatere og utvikle selv, kan det være masse å spare på å gjøre jobben selv.

Valget av riktig system, som er både enkelt å oppdatere og utvikle selv, gir deg ikke bare økonomisk frihet, men gir også muligheten til å skape en nettstedstilpasning som er nøyaktig tilpasset dine behov. 

Tilpasset design uten ekstra kostnader

Når du velger å utvikle dine egne hjemmesider, gir det deg fullstendig kreativ kontroll over utseendet og opplevelsen av nettsiden din. Mange populære nettsidebyggere og plattformer tilbyr et bredt spekter av tilpasningsalternativer, inkludert dra-og-slipp-verktøy, ferdige maler og stilredigeringsfunksjoner. Dette betyr at du ikke trenger å engasjere dyre webdesignere for å oppnå et profesjonelt og tiltalende utseende. 

Skalerbarhet og kontroll over ressurser

Å utvikle dine egne hjemmesider gir deg også kontroll over ressursbruken. Du kan skalere opp eller ned etter behov uten å være bundet av leverandører eller tjenesteleverandører. Dette betyr at du kun investerer i det du trenger, og at du har fleksibiliteten til å tilpasse nettstedet ditt i takt med virksomhetens vekst. 

Enkel oppdatering og vedlikehold

Et av de mest betydningsfulle aspektene ved å utvikle dine egne hjemmesider er evnen til raskt og enkelt å oppdatere innholdet. Dette er spesielt relevant i en verden der informasjonen raskt kan endre seg. Med riktig system kan du selv legge til nye produkter, oppdatere tjenester, eller endre kontaktinformasjon uten å være avhengig av eksterne aktører. Dette ikke bare sparer deg for tid, men eliminerer også behovet for å betale for dyre oppdateringer fra webutviklere. 

Det enkleste systemet du kan bruke for å lage dine hjemmesider

For bedrifter i Norge anbefaler vi å prøve Site123 for å lage hjemmesider til bedriften din. Dette er et enkelt system som har en rekke forskjellige oppsett og designalternativer.

Site123 skiller seg ut med sitt intuitive dra-og-slipp-design, noe som gjør det enkelt å plassere elementer nøyaktig hvor du ønsker dem på nettsiden. Denne funksjonen gjør det mulig for selv nybegynnere å oppnå et profesjonelt og velstrukturert utseende uten behov for komplekse kodingsferdigheter. 

Prøv Site123 gratis her

Mange Oppsett og Designalternativer

Systemet tilbyr et bredt utvalg av profesjonelle maler og oppsett som er spesielt tilpasset for bedrifter. Uavhengig av bransje eller målgruppe, finnes det designalternativer som vil appellere til norske bedrifter, og som kan tilpasses for å matche selskapets unike stil og identitet.

Responsivt Design

I en tid der mobilbruk er avgjørende, sikrer Site123 at dine hjemmesider ser like imponerende ut på mobiltelefoner og nettbrett som på datamaskiner. Dette responsive designet gir en optimal brukeropplevelse uansett hvilken enhet besøkende bruker, og bidrar til å øke nettstedets rekkevidde.

Enkel Oppdatering og Vedlikehold

Site123 gjør det enkelt å oppdatere og vedlikeholde innholdet på dine hjemmesider. Den brukervennlige grensesnittet lar deg legge til nye sider, oppdatere tekster, og laste opp bilder med få klikk. Dette betyr at du kan holde nettsidene dine relevante og oppdaterte uten å måtte vente på ekstern hjelp.

E-handel og Flerspråklig Støtte

For bedrifter med behov for e-handelsfunksjoner, gir Site123 enkel integrasjon for å sette opp og administrere en nettbutikk. I tillegg støtter plattformen flerspråklig innhold, noe som gjør den ideell for norske bedrifter som ønsker å nå et bredere publikum. 

Få en fast webutvikler som kan hjelpe deg

Site123Norge.com er eksperter på Site123, som kan hjelpe deg med å utvikle og oppdatere dine hjemmesider for en svært lav pris per måned. Med en fast utvikler sørger du får at hjemmesidene dine er bestandig oppdatert, og slipper å tenke på denne jobben selv. 

Bestiller du Site123 gjennom dem, får du norsk støtte og support fra kun 4990,- per måned, inkludert layout og design av dine hjemmesider.

Hva skal du gjøre med SEO?

Et av de viktigste oppgavene for hjemmesider til bedrifter er å sørge for at de får god organisk synlighet over tid. Men Søkemotoroptimalisering kan være en tidkrevende affære, og komplisert å lære seg. Site123Norge hjelper deg også med denne biten, for å sørge for at hjemmesidene dine er alltid oppdatert på nye SEO-prinsipper.

Å forstå de stadig skiftende prinsippene bak SEO kan være utfordrende. Søkemotoralgoritmene endrer seg jevnlig, og det er viktig å være oppdatert på de nyeste trendene for å opprettholde optimal synlighet. Site123Norge tilbyr deg en ressursvennlig tilnærming ved å håndtere de tekniske aspektene av SEO for deg. Dette gir deg friheten til å fokusere på å drive virksomheten din, mens nettstedet ditt fortsatt drar nytte av de nyeste SEO-strategiene.

Site123-plattformen implementerer automatiserte SEO-verktøy og veiledninger, og gir deg enkle metoder for å optimalisere innholdet ditt for søkemotorer. Dette gjør det enkelt for selv de uten dyptgående teknisk kunnskap å dra nytte av de viktigste SEO-aspektene. 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.